gratis WIFI

chambres et table d'hôtes

Gîte

Inpandige gîte aan de voorkant van het huis met eigen ingang en eigen trappenhuis. Beneden bevindt zich in de monumentale en romantische voormalige keuken de woon-eetkamer. Bijzonder aan deze ruimte is, dat er zich nog de bedstee bevindt waar in vroeger dagen de meid sliep. Ook is er nog de manshoge open haard, waar op gekookt werd en een natuurstenen évier (gootsteen). Zonder de sfeer van deze ruimte geweld aan te doen hebben wij een open keuken in hoek-opstelling gerealiseerd.

Gîte,
€ 56 per nacht
Minimaal 3 nachten 3 à 4 personen

Eindschoonmaak € 35,-
Babybedje € 10,- per verblijf
Hond, per nacht € 3,50

Op de eerste etage een ouderslaapkamer met tweepersoonsbed, de badkamer met douche, wastafel en toilet en een kinderkamertje met eenpersoonsbed en hoogslaper(170x80). . De gite heeft een eigen beschut terras op het zuiden, maar ook onze andere voorzieningen staan tot je beschikking.
De gite biedt standaard plaats aan twee volwassenen en twee kinderen, of aan drie volwassenen. In overleg kan een babybedje worden bijgeplaatst.
Prijzen exclusief Ontbijt en eindschoonmaak, inclusief beddengoed, handdoeken.


Ontbijt,
Per persoon vanaf 2 jaar
€ 10

Ook als je de gîte hebt gehuurd kun je in de gezellige serre van het ontbijt genieten als je dat wenst. Wat is er fijner dan gewoon te kunnen aanschuiven, voor bijvoorbeeld knapperig stokbrood met zelfgemaakte jam. Of een van de kazen waar het land beroemd om is.